19. března 2023

Alpine Esports v rámci svého angažmá v sim racingu představil řadu novinek ohledně rozšíření sim racingových aktivit, které podpoří výkonnost a zapojení fanoušků.

 

 

Talent a turnaje

 

 

Alpine Esports odhaluje novou jezdeckou sestavu pro F1® Esports Series 2023. Oblíbenec fanoušků Patrik Sipos, vycházející hvězda a účastník F1® Esports Exhibition 2022 Luke Smith se vrátili spolu s novým jezdcem Rubénem Pedreñem. K nim se připojí vytrvalostní jezdci Collin Spork a Tom Lartilleux. Nejnovějším ambasadorem Alpine Esports se vedle Thomba a AnaonAir stává PattyPatt, tvůrce obsahu F1®. Všichni talenti budou oblékat nový dres od oficiálního dodavatele, společnosti Kappa.

 

 

Alpine Esports Championship Series se vrací v roce 2023 a nabízí začínajícím závodníkům šanci vyhrát podíl z 60 000 dolarů ve fanouškovských žetonech Alpine, zážitek z jízdy ve voze Alpine GT4, simulátor Alpine Racing TRX od společnosti Trak Racer, prohnutý monitor BenQ Mobiuz EX3410R a exkluzivní merch Alpine Esports. Kvalifikace se konají od 27. března do 9. dubna 2023 a nejlepších 35 závodníků postoupí do fáze mistrovství skládající se ze tří kol, které se uskuteční 27. dubna, 11. května a 25. května. Šanci vyhrát balíčky fanouškovských žetonů v hodnotě 40 000 USD a bezplatné NFT budou mít i diváci z pohodlí svého domova.

 

 

Zapojení fanoušků

 

 

Alpine Esports představil kromě nových talentů také novou supermoderní obsahovou místnost využívající platformu QAN, která je oficiálním blockchainovým partnerem. Zařízení v hodnotě více než 50 000 britských liber bude sloužit k podpoře poutavého obsahu a živých přenosů od jezdců a ambasadorů.

 

 

Špičková blockchainová platforma QANplatform, která umožňuje partnerům vyvíjet vlastní aplikace, poskytne Alpine Esports možnost gamifikovat svůj obsah, a přilákat tak nové diváky a zapojit fanoušky. Vývojářsky přívětivý rámec bude podporovat interní operace při vytváření programů, které automatizují řadu interních procesů a zvyšují výkonnost a organizaci týmu.

 

 

Tým Alpine Esports konečně vstoupil do mobilního hraní a navázal spolupráci s Tiny Digital Factory. Za účelem navázání kontaktu s novým okruhem hráčů se vozy Alpine objeví ve dvou hrách Web3, Infinite Drive a GT Manager.

 

 

Výkonnost a partneři

 

 

Alpine Esports neustále zkoumá nové technologie za účelem rozvoje metod zapojení fanoušků a výkonnosti. Technologické značky Varjo a Tobii, které se zabývají virtuální realitou, brýlemi a sledováním očí, podepsaly smlouvy jako oficiální dodavatelé na podporu tréninku jezdců a sledování dat, které pomohou konstruktérům ve světě skutečných závodů. Díky neustálému výzkumu a vývoji s partnery vzniká nový hardware, který pomáhá jezdcům a sim racingu jako oboru. Partneři v oblasti imerzivních technologií také nabídli nový způsob komunikace s fanoušky díky VR a XR náhlavním soupravám, které se používají při tvorbě obsahu a na živých akcích.

 

 

A nakonec, aby se Alpine Esports odvděčila širší herní komunitě, podepsala smlouvu se Special Effect, herní charitou, která podporuje tělesně postižené, jako oficiální charitativní partner. Společně budou získávat finanční prostředky a zvyšovat povědomí o přístupném hraní prostřednictvím charitativních streamů a rozhovorů a pracovat na vývoji dostupnějších způsobů přístupu hráčů k závodním simulátorům.

 

 

Sledujte nejnovější informace od Alpine Esports na Twitteru, Instagramu a Twitchi.